Wandelen, fietsen, speuren en winnen in Aarschot!

Zin om deze zomer een stukje Vlaanderen te ontdekken? Doe dan mee met de zomerzoektochten van Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, in Aarschot. Te voet of met de fiets laten we je kennismaken met deze prachtige Vlaams-Brabantse stad. Van 1 juli tot en met 30 september kan er elke dag naar hartenlust gewandeld en gefietst worden langs een mooi uitgestippeld parcours...

Locatie

Aarschot 3200 Elisabethlaan 103 Toerisme Aarschot

01/07/2021: ma van 9-12 u.; di-vrij: van 9-12.30 u. en van 13-16.30 u.; za & zo: 14-18 u.
30/09/2021: ma van 9-12 u.; di-vrij: van 9-12.30 u. en van 13-16.30 u.; za & zo: 14-18 u.
Inschrijvingspunt en vertrekplaats: Toerisme Aarschot, Elisabethlaan 103 – Aarschot (di-zo)
Bibliotheek Aarschot, Elisabethlaan 103A - Aarschot (ma)
Liefhebbers van historische gebouwen kunnen volop hun hart ophalen. Struin door het charmante Begijnhof, beklim de 200 treden van de imposante Onze-Lieve-Vrouwekerk en bewonder de prachtige gevels van de gezellige Grote Markt. En vergeet vooral ook geen bezoek te brengen aan de gerestaureerde ’s Hertogenmolens, één van de vele molens in Aarschot die je kan bezichtigen. Wie graag al fietsend Aarschot wil verkennen, komt ongetwijfeld aan zijn trekken. Onze route voert je langs adembenemende natuurlandschappen en een meanderende Demer. Als je dan onderweg nog eens leuke weetjes opsnuift en vragen kan oplossen waarmee je een toffe prijs kan winnen, dan hoef je niet te aarzelen om deel te nemen.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
10.00

Leden Gezinsbond en leden Gezinssport Vlaanderen genieten van een voordeeltarief van € 10 per gezin i.p.v. € 15 (niet-leden).
In ruil ontvang je een wandel-, fiets- en geocache-zoektochtenboekje, kinderzoektochtboekje (1 exemplaar/kind), een brochure met stadsplan, leuke gadgets en kortingen voor verschillende bezienswaardigheden.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Zo Okt 03
Locatie

Turnhout

Zo Okt 31
Locatie

Turnhout